Karriär

Nyfiken på en framtid i en växande och stabil bransch? SoVent Group är Sveriges ledande aktör inom sotning och ventilation – med över 500 medarbetare i 44 bolag från norr till söder. Hos oss jobbar du i en organisation med lokalt starka varumärken, samtidigt som den rikstäckande organisationen gör det möjligt att växa vidare. Genom vår egen skola, SoVent Acadamy, får du också möjlighet till nya kunskaper inom en rad olika områden. 

Se lediga tjänster

Med blick för trygghet och hälsa

Inom SoVent vårdar vi naturligtvis våra rötter, genom vår roll att upprätthålla ett gott brandskydd. Men vi vill också se kundens behov i ett bredare perspektiv. I dagar då vi tillbringar allt mer tid inomhus blir ventilationsområdet en växande fråga. Vi är stolta att kunna jobba med en bred palett av tjänster för ett säkert och sunt inomhusklimat.

Kom och väx med oss

Hos våra bolag kan du gå långt – inte minst genom många varierande och lärande arbetsuppgifter. Kanske börjar du som sotarlärling, men upptäcker nya spännande sidor av yrket – och tar steget mot att bli skorstensfejartekniker och utföra brandskyddskontroller och besiktningar. Eller så vill du gå mer mot ventilationsområdet. Hos SoVent finns alla möjligheter att växa och utvecklas! 

Vi utbildar för framtiden!

På vår egen skola – SoVent Academy i Arlandastad skräddarsyr vi framtidens utbildningar. Kursprogrammet är brett och täcker kunskapsområden inom såväl sotning och brandskydd som ventilation och inomhusklimat. Genom oss får du vägar till spjutspetskompetens – men också en plattform till nya kontakter och kunskapsutbyten med kollegor över hela landet.

Se vår film här