Ventilations-tekniker till Västerås

Hem / Lediga tjänster / Ventilations-tekniker till Västerås

Vi söker dig som arbetat i ventilations branschen i några år och har erfarenhet om hur ett system fungerar som helhet och klarar av att arbeta självständigt.

Bolaget växer och behöver därför anställa! Sot & Ventilationtjänst siktar mot att inom ett par år bli Västerås ledande leverantör av ventilationstjänster, brandskydd och sotning. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilation. Via SoVent group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.

Din Roll

Rollen formar du i mångt och mycket själv med fokus på olika typer av serviceuppdrag mot våra kunder. Detta innebär planering, samordning och utförande av ex,

  • Utföra och protokollföra OVK-besiktningar
  • Ventilationsrengöring
  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Luftflödesmätningar
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Felsökningar avhjälpande underhåll
  • Driftsättning av ventilationssystem

 

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att träffa kunder och bygga långsiktiga relationer. Du känner ett stort engagemang över att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Har du även några års erfarenhet av att arbeta med injustering av ventilationssystem och OVK-besiktningar samt innehar B-körkort kommer du sannerligen passa väldigt bra i rollen!

För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och SoVent.

Skicka din ansökan inkluderat CV till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Ventilationstekniker Västerås.

 

Kontaktpersoner:

Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Joachim, VD Sot & Ventilationtjänst i Västerås
Tel: 070 740 1326
Mail: joachim@sotarn.se