Montör/ Servicetekniker i Eskilstuna

Hem / Lediga tjänster / Montör/ Servicetekniker i Eskilstuna

Vi söker dig som vill ta ett eget ansvar över installationer och genomförande av små och stora projekt och vill fortsätta utvecklas i din roll.

Eskilstuna Sotnings AB & Eskilstuna Ventilationsrensning AB är ett växande bolag och behöver därför anställa mer folk till sin verksamhet i Eskilstuna. Eskilstuna Ventilationsrensning siktar mot att inom ett par år bli Mälardalens ledande leverantör av ventilationstjänster. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen. Via SoVent group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ventilation, sotning och ledarskap.

Här ansvarar du självständigt för protokoll och rapporterar direkt till dina beställare samtidigt som du sköter dina egna materialinköp.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Installation och montering av anläggningar inom ventilation.
  • Reparationer och underhåll av ventilationsaggregat i olika typer av fastigheter och anläggningar.
  • Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

 

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att träffa kunder och bygga långsiktiga relationer. Du känner ett stort engagemang över att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat.  Du ska ha kunskaper i montering och kan hålla i dina egna jobb.

B-körkort är ett krav.

Du utgår alltid från Eskilstuna, och jobben utförs med stor frihet och ansvar. För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

 

Skicka din ansökan till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Ventilationsmontör/Servicetekniker Eskilstuna

 

Kontaktpersoner:
Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Jonas Billing, vd Eskilstuna Ventilationsrensning AB
Tel: 070-558 35 79
Mail: jonas@etunasotning.se