SoVent Group söker redovisnings-ansvarig

Hem / Lediga tjänster / SoVent Group söker redovisnings-ansvarig

SoVent Group AB är den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen med verksamhet från Västergötland i söder till Umeå i norr. Koncernen omsätter ca 315 miljoner kronor på årsbasis och har ca 360 anställda i totalt 25 helägda bolag. Hos oss finns bland annat utbildade brandskyddskontrollanter, utbildade skorstensfejare och ventilationstekniker med OVK-behörighet.

SoVent har haft en kraftig tillväxt sedan gruppen bildades i april 2018. Tillväxten har skett dels organiskt men även genom förvärv och gruppen ser en fortsatt kraftig expansion framför sig.

Under 2019 påbörjades byggnationen av gruppen ur ett strukturperspektiv för att därigenom bygga en grupp som sitter ihop som en grupp och inte bara består av fristående bolag. Byggnationen sker genom framtagande av nya gemensamma och processer och genom att harmonisera befintliga processer. Harmoniserade processer leder till ökad effektivitet och lönsamhet i gruppen.

För att fortsätta växa behöver ekonomifunktionen förstärkas med en förändringsorienterad redovisare med intresse för koncernredovisning. SoVent söker en person som vill bidra till gruppens framtida utveckling i en entreprenörsdriven och prestigelös miljö.

Tillsammans med CFO sker ett löpande arbete med att integrera nya förvärv, utveckla och harmonisera processer och bistå ekonomer i de operativa bolagen med att automatisera flöden.

SoVent Group sitter centralt i Stockholm och i denna roll besöker du verksamheten runtom i Sverige med viss regelbundenhet.

Är du nyfiken, vill utveckla och utvecklas så är miljön inom SoVent klockren!

Kontakta Erik Skoog, CFO, för mer information.
073-088 49 72
erik.skoog@soventgroup.se