Skorstensfejare-tekniker till Västerås

Hem / Lediga tjänster / Skorstensfejare-tekniker till Västerås

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och vara med att bidra till Sot & Ventilationstjänsts framtida utveckling!

Bolaget växer och behöver därför anställa! Sot & Ventilationtjänst siktar mot att inom ett par år bli Västerås ledande leverantör av ventilationstjänster, brandskydd och sotning. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilation. Via SoVent group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.

Din Roll

Skorstensfejare är traditionsfullt yrke med stort ansvar att förebygga bränder och spara energi. Till arbetsuppgifterna hör att sota eldstäder, utföra brandskyddskontroller och besiktningar av eldstäder samt imkanaler. Våra kunder har ofta frågor om till exempel hur man eldar på bästa sätt eller vilka regler som gäller för installation av eldstäder och rökkanaler, så rådgivning ser vi som en naturlig del av jobbet.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Brandskyddskontroller enlig LSO
  • Nyinstallations besiktningar av eldstäder och imkanaler
  • Sotning av eldstäder, imkanaler och ventilationsanläggningar
  • Felsökning & funktionskontroll av eldstäder
  • Bemöta kunder med högsta kvalité på service

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att träffa kunder och bygga långsiktiga relationer. Du känner ett stort engagemang över att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Är du även utbildad skorstensfejartekniker med ett par års erfarenhet samt innehar B-körkort kommer denna roll passa dig som handen i handsken!

För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och SoVent.

Skicka din ansökan inkluderat CV till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Skorstensfejaretekniker Västerås.


Kontaktpersoner:

Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Joachim Björk, VD Sot & Ventilationtjänst i Västerås
Tel: 070 740 1326
Mail: joachim@sotarn.se