Örebrosotarn söker personal

Hem / Lediga tjänster / Örebrosotarn söker personal

Vill du jobba på en arbetsplats med stor gemenskap, där vi har kul och trivs på jobbet? Sök till Örebro Sotarn inom SoVent Group!

Nu söker vi fler engagerade och serviceinriktade medarbetare till Örebro Sotarn. Vi har fem öppna tjänster inom produktionen:

  • Ledande Montör: I den här rollen planerar, genomför och tar du fram färdiga underlag till kunden. Du har dialog med och beställer UE samt material. För att lyckas som ledande montör tror vi att du har jobbat som ventilationsmontör ett par år, kanske har du också varit arbetsledare och kan ritningsläsning och hanterar mätinstrument på dina fem fingrar?
  • Montör: Som montör är du ansvarig för att montera ventilation och gör själv dina inköp av material. Du har minst något års erfarenhet av att montera ventilation. Har du också jobbat med att mäta ventilation är det toppen!
  • Servicetekniker: Är du en fena på att ha dialog med beställare? Här ansvarar du självständigt för protokoll och rapporterar direkt till dina beställare samtidigt som du sköter dina egna materialinköp. Du har OVK-behörighet, ett par års erfarenhet och grundkunskaper i injustering. Har du också kunskaper i montering och kan hålla i dina egna jobb är det ett plus.
  • Skorstensfejare: Som skorstensfejare jobbar du med sotning och ansvarar självständigt för dina kunder och det dagliga arbetet. Du är utbildad skorstensfejare med ett par års erfarenhet. Kanske har du också erfarenhet av ventilationsarbete, rengöring och vet vad Ritz är?
  • Ventilationsrengörare: Här söker vi dig som är praktiskt lagd, har social kompetens och tidigare erfarenhet av arbetslivet. Du har kontakt med beställare och sköter ditt dagliga arbete samtidigt som du lär dig mycket och har fina utvecklingsmöjligheter!

Vi som jobbar på Örebro Sotarn är ett glatt gäng med stor stolthet i yrke samt att hedra kundlöftet. Gemensamt för alla tjänster är att du behöver ha B-körkort och goda kunskaper i Svenska. Har du goda datakunskaper, främst i Word och Excel är det positivt då vi ofta använder det i jobbet.

Hos oss på SoVent Group är utveckling och driv en del av vårt DNA. Vi har byggt en egen skola, SoVent Academy. Som medarbetare blir du en del av utvecklingen och får möjligheter och förväntas vara en del i vår gemensamma satsning och utveckling.

Låter någon av rollerna intressant?

Kontakta gärna Micael Torgén, verkmästare eller Andreas Davidsson arbetsledare Ventilation & Bygg på Örebro Sotarn för mer information.

Michael Torgén                  070-420 55 52                    micael@orebrosotarn.se

Andreas Davidsson             070-420 55 67                    andreas@orebrosotarn.se

Sista ansökningsdag 31:a augusti och du ansöker via mail till Micael.

Vi går löpande igenom ansökningar och alla tjänster kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Mer information om SoVent Group

SoVent Group AB är den ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen med verksamhet från Halland i söder till Västerbotten i norr. Koncernen omsätter ca 360 miljoner kronor på årsbasis och har ca 410 anställda i totalt 34 helägda bolag. Hos oss finns bland annat utbildade brandskyddskontrollanter, utbildade skorstensfejare och ventilationstekniker med OVK-behörighet.

SoVent har haft en kraftig tillväxt sedan gruppen bildades i april 2018. Tillväxten har skett dels organiskt, men även genom förvärv och gruppen ser en fortsatt kraftig expansion framför sig.