Injusterare med OVK-behörighet

Hem / Lediga tjänster / Injusterare med OVK-behörighet

Vi söker dig som arbetat med injustering av ventilationssystem och luftflödesmätningar några år och har erfarenhet om hur ett system fungerar som helhet och klarar av att arbeta självständigt.

Eskilstuna Sotnings AB & Eskilstuna Ventilationsrensning AB är ett växande bolag och behöver därför anställa mer folk till sin verksamhet i Eskilstuna. Eskilstuna Ventilationsrensning siktar mot att inom ett par år bli Mälardalens ledande leverantör av ventilationstjänster. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilationsbranschen. Via SoVent group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ventilation, sotning och ledarskap.

Rollen formar du i mångt och mycket själv med fokus på olika typer av serviceuppdrag mot våra kunder. Detta innebär planering, samordning och utförande av ex,

  • Service av ventilationssystem i fastigheter och anläggningar
  • Luftflödesmätningar
  • Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
  • Felsökningar avhjälpande underhåll
  • Utföra och protokollföra OVK-besiktningar
  • Driftsättning av ventilationssystem


Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att träffa kunder och bygga långsiktiga relationer. Du känner ett stort engagemang över att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Har du även några års erfarenhet av att arbeta med injustering av ventilationssystem och OVK-besiktningar samt innehar B-körkort kommer du sannerligen passa väldigt bra i rollen!

Du utgår alltid från Eskilstuna, och jobben utförs med stor frihet och ansvar. För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget!

Skicka din ansökan till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Injusterare Eskilstuna.

 

Kontaktpersoner:

Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Jonas Billing, vd Eskilstuna Ventilationsrensning AB
Tel: 070-558 35 79
Mail: jonas@etunasotning.se