Arbetsledare till Västerås

Hem / Lediga tjänster / Arbetsledare till Västerås

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och vara med att bidra till Sot & Ventilationstjänsts framtida utveckling!

Bolaget växer och behöver därför anställa! Sot & Ventilationstjänst siktar mot att inom ett par år bli Västerås ledande leverantör av ventilationstjänster, brandskydd och sotning. En led i detta har varit att ansluta sig till SoVent group, den i Sverige ledande aktören inom sotnings- och ventilation. Via SoVent group får du som medarbetare tillgång till en din egen skola, SoVent Academy och blir på så sätt en del av utveckling av rollen och bolaget. SoVent Academy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.

Din Roll

I rollen som Arbetsledare kommer du ha det övergripande ansvaret för planering och resursfördelning för medarbetare inom sotning, besiktning och ventilation du har stöd av VD & platschef. Du har därmed ansvar för den dagliga driften ute i verksamheterna och kommer ha mycket kontakt med alla medarbetare. Du blir på så sätt ”spindeln i nätet” och viktig person för att driva Sot & Ventilationstjänst framtida utveckling tillsammans med VD & platschef och övrig personal.

Du kommer ha visst ekonomiskt ansvar för företagets intäkter, övergripande investeringar, marknadsföring och materialinköp tillsammans med VD & platschef.

Vidare så ingår i rollen att säkerställa och aktivt bidra till att policys, lagkrav och affärsmål är kända, välfungerande och följs i bolaget i samarbete med VD & platschef.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Arbetsplanering och resursfördelning
  • Arbeta med effektivisering och driva utvecklingsarbete
  • Kunddialog vid offerthantering, planering och ev. missnöje
  • Vara delaktig att uppnå företagets affärs och budget mål

Din profil

För att trivas i rollen och företaget bör du uppskatta att få dina kollegor att må bra och utvecklas och på så sätt nå bästa resultat. Du gillar att driva projekt framåt och behöver ingen som säger åt dig vad du ska göra, utan du tar gärna egna initiativ. Har du också en näsa för affärer och har erfarenhet av att arbetsleda andra är denna roll perfekt för dig! Ett önskemål är tidigare erfarenhet inom ventilation, sotning, besiktning och arbetsledning.

B-körkort samt är ett krav.

För dig som vill, som siktar uppåt och vill utvecklas inom ditt yrke har vi dessutom goda nyheter – du har stora utvecklingsmöjligheter inom företaget och SoVent.

Skicka din ansökan inkluderat CV till tim.jonasson@soventgroup.se med rubriken Arbetsledare Västerås.

Kontaktpersoner:

Tim Jonasson, hr
Tel: 0702 92 27 83
Mail: tim.jonasson@soventgroup.se

Joachim Björk VD Sot & Ventilationtjänst i Västerås
Tel: 070 740 1326
Mail: joachim@sotarn.se