5 lediga tjänster hos Eskilstuna Sotning AB

Hem / Lediga tjänster / 5 lediga tjänster hos Eskilstuna Sotning AB

Vi fortsätter att rusta för framtiden – vill Du vara med?

Eskilstuna Sotnings AB befinner sig i ett expansivt skedde och finns i fräscha lokaler och välutrustade fordon samt med ett ännu större kundfokus. Vi är 32 stycken personer som jobbar här idag. Nu förstärker vi personalen genom att rekrytera SKORSTENSFEJARTEKNIKER, SKORSTENSFEJARE, LÄRLING och VENTILATIONSTEKNIKER.

 

5 st tjänster

Vi tror att du som söker tjänsten har lätt för att samarbeta. Är en öppen person som gärna delar med sig av egna kunskaper. Det viktiga är att du har personliga egenskaper som passar in i vårt lag och har en positiv inställning till att arbeta med våra kunder.

Sotare:

För tjänsten krävs förutom skorstensfejarexamen respektive skorstensfejarteknikerexamen och B-körkort att du tycker det är stimulerande att arbeta självständigt och att en hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Lärlingstjänsten kräver rätt personlighet och inställning samt att man har svenska, matematik och engelska på gymnasienivå.

Vi jobbar även mycket med ventilation och OVK besiktningar åt bostadsbolag och större fastighetsägare. Där av är ventilationskunskap och eventuellt OVK behörighet meriterande.

Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Om du tycker att tjänsten verkar inspirerande, ska du inte tveka. Arbetsmiljön hos oss kännetecknas av ett gott kamratskap och ”högt i tak”. Stora utvecklingsmöjligheter finns.

Ventilationstekniker:

Vi söker dig som vill ta ett eget ansvar över installationer och genomförande av små och stora projekt och vill fortsätta utvecklas i din roll.

Här ansvarar du självständigt för protokoll och rapporterar direkt till dina beställare samtidigt som du sköter dina egna materialinköp.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av installation, reparation och underhåll av anläggningar. Arbetet innebär också en hel del teknisk problemlösning och kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Vi tillsätter tjänsterna löpande.

———

Välkommen med din ansökan:

Eskilstuna Sotnings AB, Fraktgatan 9, 633 46 Eskilstuna eller mejla kim@etunaventilation.se

Om du har frågor kontakta VD/Skorstensfejarmästare Jonas Billing på tfn 070-558 35 79 eller platschef Kim Lindström  070-5496420